Sociale media diensten

Social Media

Tegenwoordig zijn socialmedia-kanalen een belangrijke en invloedrijke tool om bedrijven, producten of diensten in de markt te zetten. Via deze kanalen houden bedrijven hun volgers, klanten of vrienden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en andere zaken.Het gaat dan vaak om korte berichten en soms ook om blogs. Hoe meer volgers, des te beter het is!

Naast dat bedrijven sociale media gebruiken, zijn er steeds meer mensen die met hun blogs ook geld verdienen.

Als bedrijf of  blogger kom je natuurlijk veel professioneler over als deze teksten zonder spelfouten geplaatst zijn.

Aangezien ik als juf altijd met een denkbeeldige ‘rode pen’ in mijn hand loop, is het voor mij makkelijk om je teksten na te lopen en te verbeteren. Zo kom jij nog beter voor de dag!
Het is mogelijk om een ‘socialmedia-arrangement’ bij mij te bestellen. Via de Whatsapp of de mail kun je jouw korte tekst naar mij sturen, ik corrigeer en/of redigeer deze dan z.s.m. zodat jij de aangepaste tekst in korte tijd kunt plaatsen op de voor jou belangrijke mediale kanalen!

Ook is het mogelijk om door mij je socialmedia-profielen te laten onderhouden. Facebook, Instagram, Twitter, het kan allemaal.